miercuri, 18 martie 2015

Concurs online Provocarea talentelor pe nevazute

Marele premiu  - o melodie in prima auditie creata special pe vocea castigatoarei/castigatorului 
Se vor acorda diplome si medalii pe fiecare varsta; categorie - individual, grup; sectiune - usoara, populara, instrumentala.
Concurentii isi vor alege o melodie din creatia compozitorului Marcel Iorga​ , pe care o pot interpreta cu vocea sau la un instrument si se vor inregistra.
Inregistrarile vor fi trimise pana pe data de 30 aprilie pe adresa de mail provocarea.talentelor@yahoo.ro
Melodiile vor fi incarcate pe trilulilu si linkurile vor fi postate pe pagina evenimentului.
In perioasa 5 mai - 10 mai 2015, melodiile pot fi votate pe facebook. Numarul de voturi va fi transformat in puncte de la 1 la 20 si va conta 50% in nota concurentului. 
Juriul, format din compozitori si specialisti va nota cu puncte de la 1 la 20 fiecare melodie si numarul de puncte va conta 50% in nota concurentului. Presedintele juriului va fi domnul compozitor Marcel Iorga.
Premierea va fi postata pe data de 15 mai 2015.
Doritorii vor trimite email cu dovada achitarii taxei -150 de lei, varsta concurentului si melodia dorita pe adresa de mail provocarea.talentelor@yahoo.ro si vor primi negativul. 
Puteti gasi creatii pe pagina de compozitii
 https://www.facebook.com/compozitii
sau sa ne trimiteti varsta si va vom trimite pozitive cu melodii adecvate,intrucat domnul compozitor are si creatii pentru varste mai mari, romante, melodii de populara nepostate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu